Annons

Om Det Kungliga Europa

På bloggen "Det kungliga Europa" ger vi dig alla detaljer om vad som händer i de europeiska kungahuset och bjuder på de härligaste bilderna.

Stäng

Annons


Tack för blommor Johan T Lindwall – här är de första bilderna på Jonas Bergströms familj


Och så var sagan all….två prinsessförlovningar senare är stämningen på redaktionen på topp. Vi har firat med champagne och prinsesstårta. När jag kom tillbaka från Öland väntade en vacker blombukett från hovreporter Johan T Lindwall och kollegorna på Expressen. Tack! Det var ju verkligen gulligt!

Annons

_MG_6710

Nu går spekulationerna heta VAR någonstans prinsessan Madeleine och Jonas ska gifta sig. Det blir inte i Lidingö kyrka tror jag, men det var här som prinsessan och hela familjen Bergström samlades i somras – bara fem dagar före förlovningen – för att närvara vid Jonas brorsdotter, Disas, dop. Jag var som enda journalist på plats. Det var då de första – och hittills – enda bilderna togs på Jonas Bergströms föräldrar, bröder och svägerskor togs.

 

Foto Mediabild

Foto Mediabild


(0)
(0)

OM DET KUNGLIGA EUROPA

På bloggen "Det kungliga Europa" ger vi dig alla detaljer om vad som händer i de europeiska kungahuset och bjuder på de härligaste bilderna.


Annons


Kategorier


Arkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

4 kommentarer till “Tack för blommor Johan T Lindwall – här är de första bilderna på Jonas Bergströms familj”

 1. Det var ju snyggt gjort av Johan T ‘inte en chans’ Lindwall… Har skrattat gott åt hans tvärsäkra uttalande som han verkligen fick äta upp!!!
  Jag föstår inte pressens ständiga påhittade rivalitet mellan prinsessorna jag tror inte en sekund på det. De grälar nog varken mer eller mindre än alla andra syskon. Att Madeleine skulle stjäla nån uppmärksamhet från Viktoria för att hon förlovar sig samma år är enbart löjligt!
  Madeleine har ju antagligen fått vänta rätt länge på att förlova sig, och verkade väldigt lycklig över att hon äntligen kunde göra det, men att hon skulle ha varit sur på Viktoria för det tror jag itne på. Dessutom varför skulle inte en prinsessa kunna vara förlovad mer än 1 år???
  Kul är det och det blir mycket att se framemot nästa år!

 2. Det är inte ett dugg konstigt att kungen vill lyfta fram Victorias bröllop lite mer. Att fira ett Bernadottejubileum med två prinsessors bröllop är fantastiskt. Jag tror att de tänker så här att eftersom Victoria är tronföljare så blir det hennes vigsel som blir den stora finalen. Det tycker jag är bra. Att det råder konkurrens vet alla som har en syster, men det kan vara konkurrens på ett positivt sätt, man behöver inte vara ovänner för att känna att man lite tävlar mot systrar i en familj.

 3. Ju snabbare prinsessorna gifter sig, desto snabbare får vi små prinsessor och prinsar…kan ni tänka er så söta Madeleines och Jonas barn kommer att bli?

 4. Förstår på det sätt du uttrycker dig på att din fd kollega på Aftonbladet Jenny Alexandersson inte skickat något.
  Väldigt märkligt tycker jag och anar en konflikt?

  mvh

  A

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons

Laddar