Annons

Om Åsa

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning. På bloggen Åsas kungliga Europa ger hon dig alla detaljer om vad som händer i de europeiska kungahuset och bjuder på de härligaste bilderna.

Stäng

Annons


Daniel Westling – hel och ren


Vad roligt det är att småprata i telefonen! Och speciellt när personen i andra änden av luren VET små detaljer om vår blivande prins. I dag fick jag lära mig att Daniel är ytterst mån om att ta hand om sig själv. Han smörjer in sig ofta, ofta med hudlotion och smörjer läpparna med lypsyl för att de ska vara mjuka. (Och kyssvänliga för vår kronprinsessa)

Annons

Fåfäng? Lite kanske, men Daniel ÄR en helyllekille som är håller sig fräsch. Jag har ju själv sniffat honom i nacken. Det var på Jacob de Geers bröllop. Daniel ställde sig tätt framför mig och jag kunde inte låta bli att andas in prins-lukten.

Och ja – det doftade uuuuuuunderbart. Manligt och härligt friskt.  

 

Han luktar gott

Han luktar gott


(0)
(0)

OM DET KUNGLIGA EUROPA

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning. På bloggen Åsas kungliga Europa ger hon dig alla detaljer om vad som händer i de europeiska kungahuset och bjuder på de härligaste bilderna.


Annons


Kategorier


Arkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

79 kommentarer till “Daniel Westling – hel och ren”

 1. Neta,

  Tack för infon. Jag skall joina er så fort som möjligt.

  Jag bara har varit förvånad att ni inte har skrivit. Mig har de också täckats granska, men de fick sig och godkände mitt inlägg.

  Det värsta som Tidningen nu gör här, är att granska vissa personer, utan att bry sig om inlägget.

 2. Christina af Grund,
  Det här med Martängs klubb eller Club Martin finns inte med på våra egna (Dembas och min) bloggar men om Du läser tillbaks så har vi en klubb för finare folk antingen någonstans i söderhavet med en poolbar eller en klubb med Chesterfieldfåtöljer. Du har inte följt med men Du är naturligtvis en självkar medlem. Behövs bara ett VIP kort och det har Du nu fått. Skratta och var glad 🙂
  Sign/UPA

 3. Hej Neta!

  Är det Din blogg, med tulpaner överst på sidan?

  Jag håller med er om att den här sajten saknar krydda.
  Utan Christina vet jag inte vad som skulle bli kvar; också jag granskas med lupp.
  Jag förstår er frustration, men förbarma er ändå och fortsätt i alla fall på bloggsidorna.

 4. Hej Catharina!

  Nep, jag har inga tulpaner på min blogg….vad fick Du det ifrån? Men vill Du gå in på Dembas och mina bloggar så klickar Du ju bara på våra rödmarkerade alias. Lätt som en plätt! Och eftersom Du verkar vara en trevlig typ så gå gärna in hos oss ”de utstötta” Du är så välkommen.

  Kul med våra privata bloggar för där finns det ingen som helst censur utan vi har lite skitsnack för oss i största allmänhet.
  Kramis

 5. Tack Neta!

  Äsch, vad dum jag känner mig – visst är det bara att klicka på det röda namnet!
  Jag tog en lång omväg och googlade på ”Neta” och då kom det upp en sajt med…ja, tulpaner.
  På namnet Demba fanns ingenting, i stället frågade google om jag inte menade ”Dumba”!

  Tack i alla fall, Du kan lita på att jag gärna gör er sällskap; och jag avslutar med ett passande citat från George W Bush; LET´S ROLL!

 6. Catharina!
  Välkommen till gänget! Och George W Bush var inte dum så let´s roll!!!
  Halleluja men nu måste jag sussa hantverkare kommer imorgon bitti. Vid åttatiden!!!! Varför kommer dom alltid så tidigt. Men dom får skylla sig själva, jag öppnar i morgonrock (Tur att den är snygg he he)

 7. Hej,hej!
  Jo,nu ska jag lägga mig i .
  George Bush var dum , men en stilig karl .
  Dessutom med rötter från Dalarna .

 8. Geirge W Bush hade ett sånt härligt leende och humor.
  Han duckade bra när han fick en sko på sig .

 9. Inger Rozén hjälp viket långt alias Du har. Varför det? Men visst jag håller med Dig. George W Bush hade humor och dessutom var han snygg och hade stil. Blir kanske för mkt politik här nu? Men Obama går bort….. ingen stil och han är en populist med mundiarré bara. IMO

 10. Hjälp Neta…George Walker stil….inte daa i Ty/Fr i alla fall…vi förfasade oss ständigt över hans klädsel,uppförande,tal….Bush Sr. är av helt annan kaliber…men är väl saa, vissa kan man bara inte utstaa – likaväl som
  the Queen ej kunde med Mrs Thatcher….

 11. men det var raett bra virke i georg 43…..!!! en hedersman !! men hans vaenstervridna politik var ju inte mycket att skylta med….
  vi far se framover om Irak kriget var ett bra beslut ?? i varje fall ar det ju bra att Saddam ar borta ??

 12. Hej Neta!
  Jag är ibland Pomperipossa.Vad tycker du är bäst ?
  Tog till Chintoh , eftersom jag heter det också.
  Ville staila lite !
  Som synes.googla på Jo Jo Chintoh.Är bror till min bortgågne man.
  Alla Chintoh från Ghana är släkt-
  Min dotter ,Katarina ,delägare av Afroart.
  t.

 13. Hej Pomperipossa!
  Googlade på JoJo Chintoh och Katarina. Livet är fullt av överraskningar! Afroart är ju välkänt men kanske inte min stil……
  Roligt att Du delar med Dig, alltid trevligt när folk blir lite mer personliga här 🙂

  P.S. Jag gillar Pomperipossa bäst som alias, lättare att skriva också.

 14. Pomperipossa är för långt och oseriöst. Det är Inger-Rozén-Chintho (puh!)också (för långt, alltså).
  Jag förkortar det till P.possa eller PP. Inger R är tycker jag är det bästa namnet. Men välj själv!
  Men Inger Rozén är inte så anonymt som PP. Om man googlar på Inger Rozén kommer det upp en hel del – allt från skuldsaneringsprogram på tv3 till annat. Men jag hittade din hemsida, Inger. Fina katter!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar